Knaus Travelino

Travelino Nummer 1 fordi den:

1. Indleder en ny vognæra.
2. Er en fuldgyldig 4 personers campingvogn med kun 750 kg tilladt totalvægt.
3. Definerer et fuldkomment nyt formsprog.

Revolutionær Fibreramme-teknologi for maksimal stabilitet med minimal vægt.

Oplev en ny dimension inden for køredynamik og vægtbesparelse på grund af det ultralette chassis.

Se tekniske data Travelino 2018

185 kb

Kom let op ad bjerget

Trange hårnålesving, stejle skråninger og tynd luft. Takket være den revolutionære letvægtskonstruktion er det intet problem for vogntoget. 
1. RevolutionCube-møbler. Komplet nye møbelformer og -geometrier ved lav vægt, men med sædvanlig stabilitet og funktionalitet.

2. Ladestation.Via USB ladestationen kan du ment oplade udstyr som f.eks. tablet og bærbare computere. Særdeles smart: Smartphones kan endda oplades trådløst pr. induktion. Og på grund af integreringen i selve møblet bag bænken er stikkontakten ikke iøjenfaldende og byder på en sikker opbevaringsplads.

Bad

1. Intelligent rumopdeling. For mere bevægelsesfrihed og en dejligere pladsfornemmelse kan badeværelset – så længe det ikke benyttes, formindskes med omkring halvdelen.

2. Effektiv rumudnyttelse. Takket være et stort spejlskab, klapbar vask og ekstra hylder.

Udnyttelse af plads nydefineret. Det, der ser ud som en skabsdør, er det indklappede badeværelse. Efter behov pladsbesparende og særdeles nem at betjene.

Fra bænk til seng i en håndevending

1. Flot loftsbeklædning. Taglugens indfatning i mørkt stof bringer dynamik i interiørets design.

2. Variable sovemuligheder. I stedet for den tværvendte seng i bagenden som standard kan TRAVELINO også valgfrit leveres med siddegrupper foran og bagved. I en håndevending kan begge bygges om til en dobbeltseng, så der opstår op til 4 sovepladser.

Julia får store øjne, da Felix i en håndevending forbereder nattelejet. Igæstesengen ville der endda være plads til en ven.

Møbler behøver ikke være forbundet med væg og loft

1. Komplet køkken. Masser af opbevaringsplads og en arbejdsplade,
der kan udvides, for at du kan organisere madlavningen optimalt.

2. Stort 80 liters køleskab. Selvfølgelig skal der også findes et køleskab til madvarer i en let campingvogn.

3. Unikke materialer. Takket være elementet i ekspanderet polypropylen vejer et helt overskab kun få kilo, men er alligevel i stand til at bære dine køkkenredskaber uden problemer.

Komplet nye muligheder inden for rumudformning: takket være Fibrerammeteknologi behøver møbler ikke mere samtidigt være forbundet med væg og gulv/loft

LETVÆGTEREN TRAVELINO

Knaus kalder sin nye Travelino for ”revolutionen i campingverdenen”. De store ord bunder i helt ny opbygningsteknik, der samtidig tager mange kilo af campingvognen. Denne model skal ses som en forsmag på, hvad vi kan forvente os af campingvogne fra Knaus et stykke ind i fremtiden. 

POWER AKSEL

Letvægts chassisteknologi. 35 % mindre masse
Sammenligner man med et konventionelt chassis, sætter POWER AKSEL kursen videre mod hybrid og e-mobilitet indenfor campingvogne. Den nye chassisteknologi giver campingvognen en hidtil uset køredynamik, som hører hjemme i overhalingsbanen.

 

FIBERRAMME

Patenteret rammeteknologi.
I et halvt århundrede var campingvogne bygget på samme måde. KNAUS har tilføjet et nyt grundlag og udviklet en selvbærende ramme, hvor møblerne faktisk bare er møbler og ikke længere stabiliserende elementer. Dette åbner op for helt nye muligheder og uventede fleksibilitet i grundplaner og ruminddeling.

 

ULTRALET

Den nye letvægter
Takket være „EPP“ Ekspanderet Poly-Propylen materialer, sandwich konstruktion, revolutionerende multicore strukturer og samspillet af innovative ramme-og chassis teknologi.

COLDMELT TEKNOLOGI

Ultra let - også i interiøret
Med EPP teknologi (Ekspanderet PolyPropylen) sættes helt nye standarder indenfor møbelopbygning i campingvogne, som ikke er set før. Med anvendelse af EPP opnås ekstrem lette, holdbare og modstandsdygtige materialer. (Coldmelt-teknologi) Med denne teknologi opnår vores (multi-core-plader) høj styrke og stor stabilitet - trods anvendelse af letvægtsmaterialer.


 

Knaus Travelino blev ÅRETS CAMPINGVOGN 2017

Danish Camping Award er hele den danske campingbranches svar på en Oscar, og festen blev afholdt i forbindelse med Ferie for Alle 2017 i Herning. Knaus vandt prisen for årets campingvogn med modellen Knaus Travelino.

 

Årets Campingvogn 2017

– Vi er utrolig glade at vinde prisen for Årets Campingvogn. Vi valgte at indstille en ekstremt innovativ og nyskabende vogn, så derfor kan vi ikke lade være med at blive ekstra stolte over, at juryen har valgt at belønne det. Det er et fantastisk skulderklap fra branchen, sagde Kim Godballe, salgschef for Procamp ApS, som har agenturet på Knaus i Danmark.

Travelino - en letvægter

En cirka fire meter lang campingvogn bygget i stærke materialer og med en egenvægt på 650 kg. Det var, hvad Knaus præsenterede på Caravan Salon Düsseldorf, hvor den nye Knaus Travelino så dagens lys. Travelino er udstyret med toilet og siddegruppe bagest, køkken centralt og dobbeltseng forrest. Inde i kabinen er møblerne ikke skruet, men limet fast, hvilket igen sparer på vægten, og så har man benyttet en form for hårdt presset træfiber i opbygningen, hvilket gør vognen stærk og let.

ALLE KNAUS MODELLER

KNAUS MODELLER

Deseo,Travelino, Sport Silver Selection, Sport&Fun, Südwind, Scandinavian Selection.

SE OVERSIGT HER >>

 

Søg brugt Knaus campingvogn

SØG CAMPINGVOGN

Din Knaus forhandler har et stort udvalg af nye og brugte campingvogne på lager.

SØG KNAUS >>

Find Knaus forhandler

FORHANDLER

Din lokale Knaus forhandler står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model.

FIND FORHANDLER >>

udstyr til camping

CAMPINGUDSTYR

Camper Fritid tilbyder alt i udstyr, tilbehør og reservedele til din campingvogn.

SE CAMPINGUDSTYR  >>

Se Knaus autocamper

AUTOCAMPER

Knaus tilbyder autocamper hele 8 serier at vælge imellem.
 

SE AUTOCAMPERE HER >>

se Knaus Deseo

SOCIALE MEDIER

Følg os og få de senest nyheder. Mød andre campister med Knaus.
 

DU FINDER OS HER >>