Knaus Travelino

LETVÆGTEREN TRAVELINO

Knaus kalder sin nye Travelino for ”revolutionen i campingverdenen”. De store ord bunder i helt ny opbygningsteknik, der samtidig tager mange kilo af campingvognen. Denne model skal ses som en forsmag på, hvad vi kan forvente os af campingvogne fra Knaus et stykke ind i fremtiden. 

POWER AKSEL

Letvægts chassisteknologi. 35 % mindre masse
Sammenligner man med et konventionelt chassis, sætter POWER AKSEL kursen videre mod hybrid og e-mobilitet indenfor campingvogne. Den nye chassisteknologi giver campingvognen en hidtil uset køredynamik, som hører hjemme i overhalingsbanen.

 

FIBERRAMME

Patenteret rammeteknologi.
I et halvt århundrede var campingvogne bygget på samme måde. KNAUS har tilføjet et nyt grundlag og udviklet en selvbærende ramme, hvor møblerne faktisk bare er møbler og ikke længere stabiliserende elementer. Dette åbner op for helt nye muligheder og uventede fleksibilitet i grundplaner og ruminddeling.

 

ULTRALET

Den nye letvægter
Takket være „EPP“ Ekspanderet Poly-Propylen materialer, sandwich konstruktion, revolutionerende multicore strukturer og samspillet af innovative ramme-og chassis teknologi.

COLDMELT TEKNOLOGI

Ultra let - også i interiøret
Med EPP teknologi (Ekspanderet PolyPropylen) sættes helt nye standarder indenfor møbelopbygning i campingvogne, som ikke er set før. Med anvendelse af EPP opnås ekstrem lette, holdbare og modstandsdygtige materialer. (Coldmelt-teknologi) Med denne teknologi opnår vores (multi-core-plader) høj styrke og stor stabilitet - trods anvendelse af letvægtsmaterialer.


 

Knaus Travelino blev ÅRETS CAMPINGVOGN 2017

Danish Camping Award er hele den danske campingbranches svar på en Oscar, og festen blev afholdt i forbindelse med Ferie for Alle 2017 i Herning. Knaus vandt prisen for årets campingvogn med modellen Knaus Travelino.

 

Årets Campingvogn 2017

– Vi er utrolig glade at vinde prisen for Årets Campingvogn. Vi valgte at indstille en ekstremt innovativ og nyskabende vogn, så derfor kan vi ikke lade være med at blive ekstra stolte over, at juryen har valgt at belønne det. Det er et fantastisk skulderklap fra branchen, sagde Kim Godballe, salgschef for Procamp ApS, som har agenturet på Knaus i Danmark.

Travelino - en letvægter

En cirka fire meter lang campingvogn bygget i stærke materialer og med en egenvægt på 650 kg. Det var, hvad Knaus præsenterede på Caravan Salon Düsseldorf, hvor den nye Knaus Travelino så dagens lys. Travelino er udstyret med toilet og siddegruppe bagest, køkken centralt og dobbeltseng forrest. Inde i kabinen er møblerne ikke skruet, men limet fast, hvilket igen sparer på vægten, og så har man benyttet en form for hårdt presset træfiber i opbygningen, hvilket gør vognen stærk og let.

ALLE KNAUS MODELLER

KNAUS MODELLER

Sport, Sport&Fun, Südwind Silver, Scandinavian Selection, Lifestyle, Deseo og Travelino.

SE OVERSIGT HER >>

 

Søg brugt Knaus campingvogn

SØG CAMPINGVOGN

Din Knaus forhandler har et stort udvalg af nye og brugte campingvogne på lager.

SØG BRUGT KNAUS >>

Find Knaus forhandler

FORHANDLER

Din lokale Knaus forhandler står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model.

FIND FORHANDLER >>

udstyr til camping

CAMPINGUDSTYR

Camper Fritid tilbyder alt i udstyr, tilbehør og reservedele til din campingvogn.

SE CAMPINGUDSTYR  >>

Se Knaus autocamper

AUTOCAMPER

Knaus tilbyder autocamper hele 8 serier at vælge imellem.
 

SE AUTOCAMPERE HER >>

se Knaus Deseo

SOCIALE MEDIER

Følg os og få de senest nyheder. Mød andre campister med Knaus.
 

DU FINDER OS HER >>